diumenge, 24 de gener del 2016

Cau de Bruixes 2016

Aquesta entrada serà curta...

Degut a partits de futbol i volei de la Judit i en Marc, i a una festa d'aniversari d'última hora dissabte per la tarda, no podem sortir dissabte a una hora decent. Hem quedat per dinar allà diumenge, i ens plantegem anar-hi en cotxe. Però finalment decidim pujar dissabte, i prendre'ns-ho relaxadament.

Arribem a l'hora de sopar, i com que estem cansats (hem tingut una setmana molt dura), ni tan sols sortim a voltar pel poble per la nit!

Lectura i jocs de taula, doncs, i al llit d'hora.

Diumenge comprem esmorzar a la furgo del forner, i fem un esmorzar sense presses.
Després, voltem per les parades i pel poble en general,








En acabar, tornem a l'auto.

Al cap de poca estona, anem a veure en David i l'Eva, que han baixat a la zona d'aparcament, i després anem a dinar a La Llavina, on dinem a base d'amanida i embotits, i especialment formatges casolans boníssims. 


Se'ns ha fet curt el cap de setmana! L'any que vé, a passajar pel poble per la nit, i gaudir més de la festa (esperem que els partits dels nens ho permetin). 


Totals Elna: 45 sortides i 25625 kms fets, a una mitjana de 1.36 sortides i 775.93 km al mes, i 139 nits passades a la nostra segona caseta :-)
Totals Iaia+Elna: 88 sortides i 41787 kms fets, a una mitjana de 1.63 sortides i 775.87 km al mes, i 240 nits passades a la nostra segona caseta :-) 


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada