diumenge, 14 d’octubre del 2012

Cardedeu-Andorra-Montclar-Cardedeu


Dijous, 11 d'octubre: 


Com que ha estat l'aniversari de la meva cunyada, anem a sopar tota la família (excepte el Jan, que no és amb nosaltres aquest cap de setmana) a casa seva, a Cardedeu.




Com que acabem tard, ens quedem a dormir al costat de casa d'ells, i la Judit proposa que l'Aina es quedi a dormir amb nosaltres a l'auto. Cap problema. 


Divendres, 12 d'octubre:

L'Aina es desperta molt d'hora, però es torna a dormir, i acabem llevant-nos a les deu!

Esmorzem, i la Judit, que sempre està organitzant convidats, demana que l'Aina vingui a Andorra amb nosaltres. Per nosaltres, cap problema, truquem als seus pares, i ho organitzem tot. Entrem a fer-li la maleta, i cap a Andorra amb una nena més dels previstos :-)

La pujada, fins quasi Ripoll, sense problemes. Però quan falten uns cinc quilòmetres, trobem caravana... Paciència...

En arribar a Ripoll desapareix el tap, i seguim cap a la Collada de Toses.

Quan trobem un lloc on es pot parar i hi ha bona vista, parem a dinar:





"Estem molt alts!"


Les nenes:



Un cop dinats, els deixem pujar a la caputxina a treure el cap per la claraboia nova:







Seguim cap a Andorra, baixant per La Molina. La Seu, i carretera amunt, però al cap de poc tenim caravana altre cop, que ja no deixarem fins haver creuat la frontera:



I fins al Centre Comercial River, on farem les compres bàsiques, com sempre. 

Aparquem al costat del riu, aquest cop:



Cap a comprar:



Tenim, al costat, aquest camió-vivenda, alemany, que ens crida força l'atenció:





No es pot pujar a comprar, sense parar una estona a jugar, com sempre! :-D   



La Gemma, com es pot intuir, ja està connectant-se a la Wi-Fi per consultar el Twitter :-Þ

Omplim bé el carro, i tornem cap a l'auto. No tenen els walkies que busco, o sigui que això ho mirarem demà a Les Escaldes i Andorra la Vella.




Dissabte, 13 d'octubre


Ens tornem a llevar tardet, esmorzem sense presses, i agafem l'autobús per pujar cap a Les Escaldes.

Baixem a dalt de tot, una mica més enllà d'on acaben les botiguetes, i anem mirant, de baixada. Jo vaig buscant una parella de walkies (dubto entre els Alan Midland G7, i els Dynascan AD-09), i la Gemma, farmàcies, per uns encàrrecs.

Quan troba la farmàcia que busca, jo segueixo avall, vaig més ràpid entrant jo sol a les botigues.



A molts llocs tenen els G7 però només a dos tenen els Dynascan... 

Arribo a l'alçada dels magatzems Pyrénées, quasi al davant hi ha un McDonald's, ens trobem a la porta i parem a dinar allà. 

Mentre fem el cafè (i mentre faig una escapada als Pyrénées a preguntar), els nens s'ho passen bomba:



Al final, cal sortir per anar a comprar els walkies (els G7, al final), al lloc més barat que he trobat, uns metres més a baix.  Sabates:


Un cop acabades les compres (de moment... :-) ), anem a buscar l'autobús, i baixem cap al River. Però... en passar per Sant Julià i veure la botiga Jorma, de material BTT, penso que hauria pogut mirar ulleres de sol per anar en bici, les vaig perdre la setmana passada al final de la Travessa... 

Dit i fet, baixo a la següent parada, i torno enrere. Estan millor de preu que a Catalunya, i em fan una mica més de descompte si pago en efectiu (que no porto, però la Gemma, que ja déu ser al River, sí). Vaig cap allà, mentre m'ho penso.

En arribar, aprofito per fer una panoràmica de l'aparcament:


I els serveis per autocaravanes, que els tinc justament a sota:


Trobo la Gemma "castigada" als jocs infantils (o enganxada al Twitter, potser :-Þ)


Li comento això de les ulleres, i ella també vol buscar una altra farmàcia per comprar una cosa que li falta, o sigui que decidim tornar a Sant Julià, a peu (de farmàcia n'hi ha una al River però el què volia la Gemma era molt més car allà).  Ella s'avança amb els nens, mentre jo deixo els dipòsits de l'auto preparats per marxar, i els atrapo ja a Jorma.

Comprem les ulleres, que costen de trobar entre els calaixos plens de caixes que tenen, i finalment tornem cap a l'auto, i arrenquem cap a la frontera. 

Ens paren, com sempre. i només em fan obrir el garatge, com sempre. Seguim cap a Oliana i Bassella, tombem cap a Solsona, i un cop passat Solsona, anem per on diu el GPS. Carretera bona primer, però ens acaba portant per uns camins rurals (asfaltats o de ciment, no sé ben bé) molt estrets En no haver trànsit no ens porten cap problema.

Arribem passades les 22:00. Aparquem justament a sota de casa la Rosa i el Miki (i els amics).
Baixen a saludar-nos, i pugem un moment a saludar els seus companys de casa. Tornem a baixar a l'auto, sopem i a dormir, que és tard.



Diumenge, 14 d'octubre: 


Ens llevem tardet, i esmorzem tranquil·lament. Les nenes surten a jugar, encara amb l'entrepà a la mà, i el Marc esmorza a l'auto.

Pugem cap a la casa:



Vista des de sota:




Està al costat de l'església, doncs la casa és l'antiga rectoria:



Vista des del balcó. Es veu la carretera que arriba al poble:


Anem a l'hostal, a l'altra banda de la plaça, on ens deixen passar a veure els xais. Sort tenen, els nens, de no pensar on aniran a parar aviat...  Són tan monos... 



Visitem l'església, i fins i tot pugem al campanar, des d'on hi ha bones vistes. 

La rectoria:


I, a l'esquerra, "la iaia":


I la plaça de Montclar:



Dinem a la terrassa de davant, que dóna a la plaça:





Després de dinar, i dels cafès (fets amb la Nespresso de l'auto, cal aprofitar que la portem amunt i avall :-)  ),  recollim mentre els nens juguen a la plaça, i aprofitem que comencen a caure quatre gotes per engegar cap a casa.  Bé, cap a casa dels meus cunyats a Cardedeu, a tornar l'Aina! :-)

I ara sí, amb la paradeta a l'àrea de Santa Perpètua per posar gasoil i deixar els dipòsits preparats per la següent  sortida, cap a casa!

Totals: 33 sortides i 14281 kms fets, a una mitjana de 2.23 sortides i 967.11 km al mes, i 80 nits passades a la nostra segona caseta :-)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada