dimecres, 22 de febrer del 2012

Cap de setmana llarg a Disneyland Paris: preparatius



(Versión en castellano)


Els preparatius


L'origen de tot plegat ha estat l'anar xafardejant on podem anar de vacances a l'estiu. Encara falta molt, però de tant en tant ja s'hi pot anar pensant...
Per Europa, possiblement França, o, almenys, caldrà travessar-la.
Que inclogui algun lloc especialment xulo pels nens, potser algún parc d'atraccions.
Potser Legoland, a Alemanya? Potser Asterix, a França?
I, mirant això, descobreixo la pàgina de CE-Multiavantages, i s'embolica la troca :)
Hi ha una oferta per anar a Disneyland Paris Resort (DLPR, a partir d'ara): per 32 euros al dia per adult, inclou una entrada gratis per a nen fins 12 anys per cada adult (preu oficial actual, 71 euros per dia per adult, i ara també inclou com a oferta especial un nen per cada adult).
Però només val per febrer i març. Miro ràpidament el calendari, i els petits tenen dos dies de festa al febrer, el 23 i 24... tot quadra, només falta convèncer la Gemma. No em costa molt, afortunadament :)
Demanem dos dies de festa a les feines, i ens els donen de més o menys bon grat.

Busco informació sobre CE-Multiavantages, i trobo gent que els hi ha comprat, i no trobo comentaris sobre problemes... ho provarem, doncs.


Però... si sumes l'aparcament de l'autocaravana... per poc més tens a la mateixa web, passis anuals!  Només que hi tornem un dia a l'estiu (o dos, o tres... o més :D) ja surt a compte.


La compra va molt bé, ràpids i eficients. Tramesa per correu certificat, al cap d'uns dies ens arriben els passis provisionals. La cosa pinta bé!


Ara cal fer els DNI pels nens (corre a buscar certificats literals de naixement al Registre Civil de Barcelona, sort que els fan al moment, certificats d'empadronament al nostre ajuntament, també al moment, fer fotos, i demanar hora per un dissabte. Tot surt bé (excepte que tenen l'ordre dels cognoms malament, com tots els papers oficials, però aquests de no sé quin organisme de Madrid no els dóna la gana d'arreglar-ho...).

I al Decathlon i Outlet Intersport a comprar descansos pels nens, i samarretes tèrmiques.

Els dies abans, comencem a preparar l'auto, un repàs amb l'escombra i la fregadora, aprovisionar coses, assegurar-se de tenir 2 ampolles plenes de propà...

I s'acosta el dia de sortir, com ens va ensenyant cada dia el Mickey Mouse a la pantalla del mòbil!


Continuarà...




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada