dissabte, 25 de febrer del 2012

Cap de setmana llarg a Disneyland Paris: continua la Màgia!

(versión en castellano)


Dissabte, 25 de febrer del 2012

Sona el despertador, d'hora perquè hem pensat que anirem aviat per no fer cua a la inspecció de motxil·les. La Gemma i jo ens llevem. Intentem despertar els petits, però no hi ha manera!  Al final, entre bromes de que no anem al parc, i pessigolles, aconseguim que es belluguin, encara estan rebentats d'ahir :-D

Ens vestim, preparem tot (o quasi, ja veureu), i mentre la Gemma acaba de preparar nens, vaig a fer una visita a l'edifici de serveis. Val a dir que estan perfectament nets i equipats, tant dutxes com lavabos. A vegades semblen més civilitzats que nosaltres, els francesos...


Anem, doncs, cap a les cintes transportadores. Quan som a la última, ja prop del final del parking... m'adono que m'he deixat la càmera de video!  En un altre lloc, doncs fas només fotos i llestos. Però aquí... no. Toooorno corrents (literalment), i a sobre no puc fer servir les cintes, totes van en direcció al parc. 
Mentre torno, penso en estalviar-me el control de bosses, o sigui que poso la càmera en una butxaca de l'anorac, i la bossa, plegada, a una butxaca gran interna també de l'anorac. En arribar, ensenyo que no porto bosses (a la vista, je je :-D) i passo directament (no hi havia cua, de totes formes). 


Un cop dins, els trobo fent fotos davant el Mickey de floretes.





Anem doncs cap a l'entrada de la dreta. 


Són les 9, i per tant només passa la gent que té Extra Magic Hours (els dels hotels Disney, i suposo que els del passeport annuel Dreams). En fi. Esperarem fins que obrin aquí, a les 9:30, davant de la porta del Donald Bureau.

A les 9:30 obren, i anem fins Discoveryland per la Discovery Arcade, per anar més ràpid. No calia... doncs en arribar a Discoveryland, hem d'esperar fins les 10:00, només entren, com abans, els dels hotels Disney.

Hem decidit anar, a primeríssima hora, a Autopia (s'hi fan moltes cues), i mentre la Gemma hi va amb els nens, jo vaig corrents a agafar Fastpass per Buzz Lightyear Laser Blast, que és just al davant. Això és el què fem quan el Cast Member (de Torrevieja, Alacant) ens obre el pas.
Hi ha poques persones però ja fan una petita cua per agafar FP, i al final el trec, em surt per les 11:50h.
Cap a Autopia, doncs, on acaben d'obrir i la cua avança, em dóna temps a afegir-me a la família just abans d'entrar a la zona de tanques. Perfecte!
La cua triga una mica, encara no han tret tots els cotxes...



Al final ens toca, però.




  La Judit conduirà el cotxe de les noies, mentre la Gemma fa fotos:


I el Marc (sí, això ros que quasi no es veu :-D) el dels nois, mentre jo faig vídeo:



El Marc porta el volant i jo els pedals i la càmera. O sigui que vaig prement l'accelerador, mentre miro on filmo, i ell va girant el volant amb més o menys encert. La qual cosa és un problema, perquè ell gira però quan les noies frenen perquè arribem a l'embús del final, jo estic filmant el Marc i no ho veig, i ell que ho veu no porta el pedal... i xoquem amb elles!!! :-D  Sort dels para-cops que porten, i només queda en una anècdota. 

En sortir-ne, què podriem fer que fa estona que no fem? No ho endivineu? Llàstima que no pugui engegar, ara, un efecte sonor, perquè desseguida ho sabríeu... Anar a It's a Small World, és clar :-D

Per tant, a les 10:58 arribem a la cua (que no n'hi ha) d'IASW. En teoria, a les hores en punt, del rellotge s'obren unes portes, i surten uns ninos donant voltes, o una cosa així... o sigui que espero veure'ls, ahir no vam ser prop de l'atracció a cap hora en punt.
Però no surten els ninos ni el rellotge fa res especial... llàstima... espero que només estigui en revisió i quan tornem algun altre dia, funcioni altre cop.

Mama, una foto aquí, mama una foto allà:





En sortir, ballant la musiqueta, trobem la Rapunzel que signa autògrafs. La Judit hi vol anar, o sigui que ens posem a la cua. El Marc, no, que no hi vol anar, o sigui que la Gemma se l'emporta a pujar a les tasses (Mad Hatter's Tea Cups).




Tornant a la Judit i jo mentre fem cua: ara el Príncep Flynn Rider va recorrent-la i signant autògrafs. Va parlant en anglès o francès, segons. I a la Judit, li parla en castellà. Sembla que saben les frases necessàries (com et dius? Quans anys tens? T'ho passes bé?) en uns quants idiomes!



Quan arriben les 11:35, una CM ens diu que la Rapunzel farà un descans, de 11:45 a 12:00h. Crec que no arribarem al principi de la cua abans d'això... Què hi farem... 
Efectivament, arriba el descans, i la Gemma es queda amb la Judit, el Marc i jo anirem a buscar FP per Peter Pan, i a pujar a les tasses, que quan hi ha anat la Gemma no hi havia cua. Però ara sí, i veiem que no serem a temps de tot (tot, vol dir, recollir les noies i anar al Buzz amb els FP abans que caduquin). O sigui que anem a buscar els FP al Peter Pan (ens surten per les 14:35, que en principi pensàvem ser a l'altre parc, Walt Disney Studios). 


Cap a les 12:10 aconseguim la foto amb la Rapunzel



I a les 12:20 erem al Buzz Lightyear Laser Blast:


escoltant els problemes que tenim amb les bateries que ens volen robar els dolents de Zurg, deixant els homenets verds sense naus.



Això no pot ser!! O sigui que anem a carregar-nos els monstres! Bé, jo aquest cop penso estar més pel vídeo que per la pistola. El problema és que disparar amb la videocàmera no dóna punts...



al final deixo estar les imatges i ajudo els companys a defensar les bateries, veient que ells toquen pocs dolents :-D




Tot i que aquest cop he passat per poc dels 40000,  també he aconseguit el títol de Pilot Interplanétaire, mentre els altres han aconseguit el d'As dels Astres.



Bé, teniem previst fer Autopia i Buzz, i llavors anar a l'altre parc, Walt Disney Studios (WDS). Per tant, canvi de parc!


Just sortint de Discoveryland, ens trobem Tweedledum and Tweedledee, d'Alícia al País de les Meravelles. Signatures i fotos, doncs!



















Per recórrer Main Street U.S.A., decidim pujar a alguna cosa, i triem el cotxe de bombers:







I cap a l'altre parc.


Entrem i tot just allà veiem en Mickey signant autògrafs. 




Els nens diuen de parar, però els diem que fer aquesta cua per a que els signi, quan ahir el van veure, fer signar, i abraçar i fer fotos dos cops, no té sentit i és millor anar a atraccions. Ho entenen i seguim endavant.



Mmmmm... la meva escena preferida de Fantasia!! :-)   Increible, a la pel·lícula, la genialitat dels dibuixos lligats amb la música...



També veiem la Minnie, aquest cop ja no diuen de parar:



Ens fixem en la Campaneta (Tinkerbell), la Wendy, i el Peter... notem que hi falten els nens, el John i el Michael.



A les 13:10, després d'una mica de cua, som a la catifa voladora de Flying Carpets Over Agrabah, preparats per enlairar-nos:







Se'ns fa curt, però en sortir, veiem que és quasi quasi l'hora de la desfilada: Stars 'n' Cars Parade, coemnça a les 13:45! Veiem que la gent es comença a col·locar, i preguntem d'on surt. D'allà mateix! 
O sigui que ens limitem a posar-nos a un costat i esperar uns pocs minuts. 


En Goofy, a peu, obre la desfilada:





seguit de tots els cotxes amb personatges:







Aquí he reconèixer que no tinc ni idea de qui és el dolent de davant de la Cruella de Vil... sé que es diu Gaston però no el conec:  




Fixeu-vos en la cara de dolents dels dolents!!




Tornem a personatges més divertits :-)






I el darrer:





I, com que tenim poca feina, ens afegim a la desfilada:



que ens deixa cap a les 14:00 a tocar de la porta de Moteurs...Action! Stunt Show Spectacular. Que comença a les 14:15. Pensem que és impossible entrar-hi però no tenim gaire a perdre i ho provem. I entrem dels últims, però entrem! :-)


Estem més per l'espectacle, i per consolar els nens, que s'espanten dels trets, el foc, i els dolents!  (crec que ja he dit que són molt porucs, no? :-D) que per fer fotos, només en tenim un parell del convidat estelar, en Llamp McQueen!  És "el de veritat", diu en Marc :-)



En fi, teníem l'esperança que, en veure que ens enreden amb trucs de cinema i que res és veritat a la pantalla, els fes menys por veure pel·lis, però crec que ho tenim pelut :-D


Sortint d'aquí, fem una foto dels "formatgets":


I anem a conèixer la nova (al 2008 no hi era encara) zona de Toy Story Playland, amb en Buzz Lightyear a la porta:



El Toy Soldier Parachute Drop, que tot i no ser molt forta, em sembla massa per un "cagat" com jo: 



I, aquesta sí: Slinky Dog ZigZag Spin:



En entrar donen a la Gemma un paper verd amb l'hora apuntada, i li diuen que el doni en pujar. Deduïm que és el què fan servir per calcular el temps de cua.


Després de fer la volta amb l'Slinky, anem a veure en Rex:



Per ser un dinosaure que no fa por, quasi se'ns menja!!





També ens fem una foto amb l'RC:


Però a la seva atracció no m'hi trobareu pas!!





D'aquí, al Playhouse Disney Live on Stage Show. Hi ha diverses opcions d'idioma (anglès, francès, castellà), i ara mateix comença una en francès. O sigui que cap dins, nous no comprenons pas, però ens ho passem molt bé igualment :-)








Ens agrada més l'altre parc (Disneyland), i aquí ja hem vist el què voliem veure, o sigui que altre cop, canvi de parc





No ens cansarem pas de fer fotos al castell de la Bella Dorment:




A les 16:45 som altre cop a Fantasyland, i agafem FP pel Peter Pan, ens en donen per les 21:00

Anem, doncs, a pujar al tren, que encara no ho hem fet!  A les 17:00 som a Eurodisney RR Fantasyland Station. Està força plena, i acaba d'arribar un tren. Crec que no hi cabrem... Però llavors, el que comença com una mala notícia (el tren estarà parat 15 minuts per culpa de la desfilada), acaba sent-ne una de bona (més gent, en sentir això, prefereix baixar del tren i ara sí que hi cabem, per poc!) 





Fem la volta i baixem a Frontierland... quins records, veure The Chaparral Theatre, on vam veure l'espectacle xulíssim de Tarzan, en una visita anterior!

Creuem el Land, i anem fins a Pirates of the Caribbean. No hi ha molta cua, o sigui que ens hi posem. Però miro el rellotge, i em sóna haver vist que Le Pays des Contes de Fées tanca a les 19:00.. Com que si ens quedem aquí no ens donarà temps, i li hem promès a la Judit que hi aniríem, deixem la cua i cap allà!


Hi entrem quan és molt clar:






En acabar una volta, com que la CM que ens ha rebut abans és de prop de casa, en baixar xerrem un moment, i com que no hi ha cua, aprofitem per fer una altra volta:




I ens acomiadem d'aquesta, que ja s'està fent fosc:




Estem a Fantasyland, i ja us deveu preguntar com és que fa molta estona que no pugem a It's a Small World, no? :-D   Doncs no us preocupeu, que ara ve: 







A les 18:55 anem a les tasses, que jo encara no hi he pujat! De nit, el sostre és molt xulo:





Sortim, cauen quatre gotes, molt finetes, ni molesten.


Hora de sopar!!! Sí, només són les 19:20, però això és normalment gairebé la nostra hora de sopar, i a més hem dinar algun entrepà, poca cosa.

De camí, quaaaasi arrenquem l'espasa!! :-D



Com que als nens no els agrada res, però els "frankfurts" i els "nuggets" sí, anem a Casey's Corner a menjar uns hotdogs i uns nuggets.


Main Street U.S.A., amb el Casey's Corner a la dreta:



Està ambientat en el beisbol:



Sopem fora, en principi ens ho pensàvem endur i menjar en alguna cua, però en sortir ens quedem en una taula lliure. 


Les males cares són perquè ara resulta que els hotdogs no ens agraden (a la una) i perquè "jo volia  hotdog enlloc de nuggets" l'altre... Tela... 



De tornada a Fantasyland (se'ns va notant que és la nostra zona preferida, no?) passem a visitar altre cop el nostre amic el drac. Bé, nostre amic però no del tot dels nens, encara.  Però des de l'escala que dóna a la botiga, es veu perfectament i ens assegurem que no ens mossega ;-)







Ara ja no hi ha gaires cues, com podreu observar si mireu les hores a les que anem pujant a les atraccions:

20:05 Pinocchio: oh... no hi ha foto... és clar, en no fer cua i entrar directe, no ens hi hem entretingut...

20:25 Carrusel Lancelot (2 cops seguits, com podeu observar pel cavall cada cop més gran que porta el Marc :-) )





20:50 Dumbo:





21:10 i 21:20 Peter Pan, amb FP i sense:




Sí, fa estona que no hi pugem i ja toca :-D  A més, 2 cops, per si no l'havíem vist prou :-P






I per fi, ens n'acomiadem, després de no-sé-quants-cops:





De camí cap a la sortida, intentem passar per Discoveryland, a veure si podem fer un darrer viatge a Autopia, Buzz Lightyear Laser Blast, o els coets de l'Orbitron - Machines Volantes, però ja està tot tancat, és clar. 

Aprofitem per fer-nos unes fotos al cotxe decoratiu de l'entrada d'Autopia:



 I cap a Main Street U.S.A.:




Pensem anar al Disney Store del Village a comprar la xorradeta que els falta a la Judit i al Marc, i a comprar un regalet per portar al Jan (el nostre nano de 14 anys que no ha vingut aquest cop). 


Però veiem que tot i ser més de les 22:00, les botigues de Main St USA segueixen obertes, aprofitant la gent que surt. Comprem un clauer per mi, combinació del meu personatge preferit (Mickey) i la meva inicial, un mini-monopatí pel Marc, i un boli amb forma de Ventafocs per la Judit.

Mirem més botigues, buscant alguna cosa pel Jan, però no ens convenç res del tot.

Sortim, doncs, cap al Disney Store. Ara a l'entrar al Village ni ens miren la motxil·la.

Després de molt mirar, trobem unes fundes de portàtil molt xules, amb dibuixos de Mickey però tipus graffiti (que ha tingut molt d'èxit, li ha agradat molt!), i una funda mòbil (molt més discreta, això sí :-D) per la Gemma, i finalment un got amb canya de la Minnie per la Judit.

I cap a l'auto, ja no s'aguanten drets, pràcticament, un cop han sortit del Village, se'ls han acabat les piles de cop!! :-)



Jo crec que si l'auto arriba a estar aparcada 10 metres més lluny, els he de dur a coll!



Què xula que és la nostra auto!! N'hi ha de molt més noves, n'hi ha de més grans, n'hi ha de més cares, n'hi ha de més luxoses... però ens porta a viure els nostres somnis com una campiona!



Ara, els nens a les cadiretes, i els grans a acabar de recollir, i marxar!!


Com li dic a la meva princeseta, ara les princeses de Disney tornen a ser les més maques del parc :-)




La tornada, que no té molt, a la propera entrada... 

3 comentaris:

  1. Encara recordo la cara d'en Gerard aquest estiu quan en el Motoshow va veure a en Rayo!! Quina cara d'al.lucinat!! Es un d'aquells records que em quedaran grabats a la memòria!! Quina màgia tant espectacular que te Disney!!

    ResponElimina
  2. Impressionant l'agenda que porteu !
    Jo diria que tot i que també portàvem l'itinerari estudiat, ni de tros vam fer tota aquesta feina !!!

    ResponElimina
  3. Unes quantes visites prèvies i molta info dels foros acpasion.net i dlpr.mforos.com ajuden :)

    ResponElimina