diumenge, 1 de gener del 2012

Micro-sortida: Cap d'Any a Sant Sadurní d'Anoia

(versión en castellano)

Hem quedat amb uns quants amics per passar junts el Cap d'Any a casa d'uns d'ells. Tenen un sòtan gran on els nens poden jugar, podem posar taules amb cavallets, i fer soroll.
Com que queda una mica lluny, ens enduem "la iaia", i així no cal tornar a casa de matinada, ni abstenir-se de veure, ni rés. També hi ha la opció de quedar-nos a casa els amics, com fa una altra parella, però llavors cal portar els matalassos i roba de llit, i ja que la tenim posada a l'auto, és més fàcil dormir-hi directament.

En fi, bona companyia, bon sopar, gresca els nens, gresca els grans, i fins les tantes xerrant, jugant, amb música, jalant, i bebent amb (certa) moderació.

I, passades les tres, a dormir.

Pel matí no podem allargar, perquè vull veure a casa el concert d'Any Nou. Però en Marc es posa a vomitar abans de l'hora prevista, i per tant encara dormim una mica menys.

Arribem a casa sense més problema, "fotent-li" canya a "la iaia". El Marc amb una bossa al davant...

En fi, no és una gran sortida en autocaravana, però ja que la tenim, va bé poder-la fer servir per tenir la teva casa on et calgui i quan et calgui :-)




Totals: 13 sortides i 4749 kms fets, a una mitjana de 2.48 sortides i 907 km al mes, i 31 nits passades a la nostra segona caseta :-)



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada