dissabte, 22 d’octubre del 2011

Micro-sortida a la Triatló Infantil d'El Prat

(Versión en castellano)

Aquest dissabte la Judit tenia triatló, i havíem "enredat" al Pau, un amic i veí, per apuntar-se.


La Judit i el Pau havien de ser al CEM Sagnier d'El Prat de Llobregat a les 15:00, havent dinat (i no era convenient fer esport a mitja digestió). Per tant, o dinàvem molt i molt d'hora... o aprofitàvem la excusa per anar-hi amb l'auto, anar a veure els avions aterrar a la capçalera de pista, dinar allà, i després fer el petit desplaçament fins al CEM Sagnier. No cal dir que desseguida va estar clar que la bona era la segona opció :-)

Tenim set places i érem sis, però quatre eren peques, i només hi ha tres llocs amb cinturons de tres punts (a més del lloc del conductor, però va resultar que cap dels nens tenia carnet de conduir :-D), vam anar en dos vehicles, l'auto i el cotxe del Diego.

En arribar al desviament cap a la capçalera de pista, vam veure que anàvem massa just d'horari, i vam decidir que anàvem directament al CEM i dinàvem allà.
Vam trobar aparcament a la porta posterior, amb vistes a la pista d'atletisme.
Vam dinar allà, i després només vam haver de creuar la tanca.

Era la primera triatló a la que anàvem, o sigui que ens vam informar de com funcionava tot, i a esperar l'hora. La prova constava d'una piscina de 25 m, 1.5 km en bici, i 500 m corrent.

La Judit i el Pau, pre-benjamins, sortien a la darrera sèrie de totes, o sigui que va tocar esperar fins les 16:30h aproximadament.



La Judit va sortir de conya de la piscina, però com que érem passarells i pensàvem que era millor que es posés mitjons per la bici i per córrer, va trigar bastant en vestir-se (el Pau encara va trigar més). La part de la bici, que pensàvem que se lil donaria molt bé, no va anar tan bé (suposo que perquè va sortir molt cansada de l'aigua). El Pau, en canvi, va recuperar molts llocs. Transició, deixar la bici, i a córrer. Va acabar rebentada, però va quedar quarta (la de verd a la foto), i a només un segon de la tercera! Una campiona! :-)



 El Pau també ho va fer molt bé, però en haver molts més nens que nenes, va quedar més endarrere.



Medalles per tots (molt bon detall), sorteig de regals, i fotos.





I cap a casa, amb una experiència més al sac.



Totals: 2627 kms fets, a una mitjana de 1.74 sortides i 571 km al mes, i 20 nits passades a la nostra segona caseta :-)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada