divendres, 2 de setembre del 2011

Escapada amb els nens a Roda de Barà


Aquest dijous i divendres hem fet una escapada ràpida, només els nens i jo (la Gemma treballava). Vaig buscar un camping amb piscina i platja, que tingués tobogans a la piscina, o alguna cosa semblant. Capo al sud, per allò de la temperatura de l'aigua i de les platges planeres pels nens (tot i que la sorra fina no m'agrada...). I que agafessin Camping Cheque. I vaig veure una foto prometedora del camping Stel a Roda de Barà, amb una piscina gran, un tobogan, i una piscina pels petits amb jocs i ninots diversos a l'aigua.
Dijous, doncs, a llevar-se relativament d'hora i cap a Roda de Barà.
Viatge per autopista, tot i que no acostumo a agafar-la amb la Iaia. Total, per anar a 90... i la doble roda paga bastant més.
Arribada, una mica de cua per fer el check-in, i a buscar parcel·la. Ens n'hem quedat una de petitona, però amb ombra i prop dels serveis. Total, per una nit...



Només aparcar, de pet a la piscina! Els nens s'ho han passat bomba, i jo també. Feia temps que no estava tant de temps dins l'aigua. Baixades pel tobogan, jocs a la piscina petita, llençar-se a la gran...



Dinar a l'auto, i entre arreglar-ho tot, els plats, cafè, un passeig fins a la platja, ja se'ns ha fet l'hora de banyar-nos altre cop. Aquest cop, al mar. Jugar a la sorra, jugar amb les onades, i cremar-se una miqueta amb el sol. Davant mateix de l'entrada del camping:

De tornada, dutxa en entrar a les instal·lacions (també tenen aparcament per deixar-hi les bicis, i compressor per inflar matalassos o barques, està molt ben muntat).
I a acabar de sucar-nos bé, a la piscina altre cop. El tobogan ja tancava, però una estoneta de bany a la resta no ens l'ha tret ningú.
Per si fós poca aigua, d'allà a les dutxes (les que són amb sabó enlloc de amb clor). Hi ha uns lavabos per nens i nenes de fins 10 anys, on poden entrar (però no fer servir) els pares i mares. Dutxes, piques, tasses, tot a escala. Molt xulo. Un cop dutxats els dos més petits, els grans anem a les dutxes d'homes, i a preparar el sopar.
Sopem sota el tendal, amb soroll de l'aire condicionat de la caravana del costat... ens queixem, i gràcies a això el treuen quan ens posem al llit (previ recordatori), però la major part del sopar, amb el sorollet.
Fem a sorts qui dorm a la caputxina amb mi, i li toca a la Judit.
Jo em quedo a actualitar-me a acpasion,net, i se'm fan les tantes.
Aquest matí, a quarts de deu, llevar-se, esmorzar, i els nens a la piscina (només a la més petita, i vigilats des de la recepció a estones) i jo a aparcar l'auto a l'entrada del camping, i pagar.
Remullada final, i a la una passades, cap a casa, per dinar una mica tard però ja allà.

Ens ho hem passat d'allò més bé, suposo que repetirem a aquest camping algun cop, tota la família.

Totals: 1865 kms fets, a una mitjana de 0.87 sortides i 405 km al mes, i 16 nits passades a la nostra segona caseta :-)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada