dilluns, 1 d’agost del 2011

Cap de setmana a Besalú i Banyoles

Divendres, 29 de juliol de 2011


Sortim a estrenar l'autocaravana, recollida divendres mateix de L'Alba, amb la intenció de passar el cap de setmana a Banyoles, i potser Besalú. Divendres al migdia passo a buscar-la, en sortir de la feina, i en arribar a casa la carreguem amb tot de caixes i bosses que portem dies preparant: estris de cuina, plats i gots, coberts, llençols, menjar, taula de camping i cadires, i un llarg etcétera.

Enfilem per autopista, cap a Banyoles. Vist el creuer còmode, d'entre 90 i 100 km/h (si fa una mica de pujadeta, si en fa més, o forces una mica la màquina o la cosa baixa una mica més i cal posar quarta), i el què ens claven al peatge, 8.10 euros, no agafarem gaires més autopistes de "pillatge".

Arribem a Banyoles, i trobem ràpidament la zona on volia aparcar per passar la nit, però no es pot aparcar enlloc... alguna activitat fora del normal, però els rètols no expliquen quina.

Tirem cap a Besalú, doncs, on entrant a l'esquerra trobem un aparcament, i darrera, un altre més gran, sense asfaltar. Sopem i dormim entre una camper i un Subaru "camperitzat" (enfosquidors a les finestres, etc)



Dissabte, 30 de juliol de 2011



Pel matí visitem Besalú, que ens agrada molt.



Per la tarda, ens acostem a Castellfollit de la Roca, on passegem pel poble i comprem embotits, i de pas carreguem aigua a la font, doncs podem parar allà mateix.

Vista des de dalt:

Tornem cap a Banyoles, però la cosa està igual. Ens assabentem que és una triatló, i per tant ho tenim malament fins diumenge per la tarda...

Provem a Porqueres, on ens costa arribar esquivant els carrers i carreteres tallats.


Hi ha una altra auto, d'uns ciclistes que haviem vist pel matí a Besalú, però ells ja marxen, van cap a Besalú a dormir.

Sopem allà, però després de parlar amb un de la organització de la triatló, decidim que l'endemà pel matí tindrem problemes i no ens podrem moure, o sigui que tornem a dormir a Besalú, al darrera dels ciclistes.


Diumenge, 31 de juliol de 2011

Pel matí tornem a visitar Besalú, amb més calma, incloent una estona de joc en un parc infantil i al riu:



Diumenge per la tarda, per fi, ja acabada la triatló, aconseguim aparcar al costat del llac


i caminem fins la Caseta de Fusta per fer un bany.


 Als nens no els agrada gens, són molt de ciutat i prefereixen una piscina ben artificial :-D  Ens hi estem poca estona, i cap a casa.


Totals: 377 kms fets, a una mitjana de 0.22 sortides i 82 km al mes, i 2 nits passades a la nostra segona caseta :-)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada